Επίδειξη Dior στο Καλλιμάρμαρο: Το εντυπωσιακό σόου του γαλλικού οίκου και η μοναδική Ελληνίδα που περπάτησε στο show - BORO από την ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ


Χθες ο οίκος Dior μάγεψε το κοινό της Αθήνας όπως και τους θεατές που παρακολούθησαν το show της Dior Cruise 2022 collection από το Καλλιμάρμαρο, τιμώντας τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση και τον ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 400, εκ των οποίων οι 200 ήρθαν αποκλειστικά για το show αφού έλαβαν την πρόσκληση απευθείας από την έδρα του Dior στο Παρίσι. Ο οίκος συνεργάστηκε στενά με Έλληνες αρχαιολόγους και τις αρμόδιες τοπικές αρχές για να διασφαλιστεί ο σεβασμός και η πλήρης και η διατήρηση του χώρου.


Η βραδιά ξεκίνησε με τα μοντέλα να περπατούν στο τερέν του γηπέδου με τις εντυπωσιακές φλόγες να ανάβουν κατά μήκος του catwalk υπό τους ήχους συμφωνικής ορχήστρας.

Στo show συμμετείχε και η Ελληνίδα Ροζάνα Γεωργίου. Στόχος του οίκου είναι να ταυτιστεί με τις έννοιες Phos (φως) και Kallos (ομορφιά) που ξεκίνησαν να λάμπουν πριν 2.500 χρόνια στην Αθήνα.

Δείτε ολόκληρο το fashion show εδώ

Source link